НАШАТА ИСТОРИЯ

“Трип Елементс” е екологична организация за екстремни спортове и алтернативен туризъм създадена от Юлиан Грозданов и Теодора Пенчева . От 2012 г. тя е позиционирана в гр.Чепеларе (Родопи планина). Основните и дейности са свързани с развитието нa спорта и туризма в региона.
Организацията се занимава активно с хора с увреждания и организира уникални по рода си планински състезания и събития. Малко след регистрирането и се създава и  колоездачен отбор който за последните 3 години взима участие в много състезания и велосъбития, както дава и много добри резултати.
Основни цели на Организацията са развиване на Алтернативен туризъм и Екстремни спортове, маркиране на нови пътеки и изграждането на нови атракции, както и развитие на туризъма в 4 сезона.
ЮЛИАН ГРОЗДАНОВ
Logo Trip Elements
"TRIP ELEMENTS"
ТЕОДОРА ПЕНЧЕВА
Изследовател, Изобретател, Възпитател – Човек който знае как да постига мечтаното.
Организация създадена от хора и за хора обичащи спорта, природата и силните усещания.
Спортист, Студент, Организатор – Човек, който знае как да сбъдва мечтите си.
За изложението
Защо решихме гр. Чепеларе да е арена на първото „BIKE EXPO BULGARIA“
И двамата като организатори имаме голям опит в екстремните спортове и туризма и гр. Чепеларе привлича вниманието ни като място което предлага идеални условия за това. Прекрасните Родопи са невероятни за практикуване на спорт и туризъм през цялата година и какво по-добро място от сърцето на Родопите – гр. Чепеларе да подслони най-голямото „BIKE EXPO BULGARIA“, съчетаващо спорт и велотуризъм за хора с и без увреждания.
Целта е да се обединят различни видове велосипеди на едно място, да се направи един 4 дневен Байк форум, който да събере фенове на колоезденето от различни краища на страната и света и да им позволи да се докоснат до разликите и предимствата на отделните велосипеди и до новите тенденции във Велосипедния свят.
По време на „BIKE EXPO BULGARIA“ ще се проведат и различни състезания и активности , свързани с развитието и практикуването на велосипедни спортове, които да засилят интереса на младите към колоездачните спортове, да стимулират по – олегналите към постоянство и усъвършенстване и да позволи на професионалистите възможност за запознаване и сравнение на различните велосипеди, новите тенденции и тестването им в нашия специален „BIKE EXPO BULGARIA“ Тест център.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *