ИЗЛОЖИТЕЛИТЕ

 

УЧАСТНИЦИ ЗА 2017

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО …

 

УЧАСТНИЦИ ЗА 2016

Проектиране, изработка и дизайн на велосипеди и велосипедни рамки.

„Бойкот“ сме няколко приятели, обединени от любовта към дизайна и велосипедите, които са избрали да работят и живеят, влагайки цялото си сърце в детайла. А днес това е акт на неподчинение – бойкот.

ТОРИ Лайтинг ЕООД, официален дистрибутор на италианската марка велосипеди Bianchi за България. 

Bianchi – Италиянските велосипеди с традиция – най-старата фирма производител на велосипеди, действаща и до днес.

Bianchi вярва, че рамката е сърцето на велосипеда и постоянно инвестира в технологии и материали с цел да създаде най-добрите велосипеди на света.

Научи повече


 

PULSE CYCLES

Най-новата българска марка велосипеди, предлагани директно на клиента чрез сайт. Състезателния опит и техническите умения на създателите на PULSE, съчетани с директните продажби правят велосипедите лидер по отношение цена/качество.

Научи повече


JESTER

Магазин Jester е създаден през 2008г, с ясната цел да популяризира колоезденето и да бъде в помощ на привържениците му. Смело можем да кажем, че днес ние сме един от най-добрите сервизи за планински велосипеди у нас!

Научи повече


ELJOY Electric bikes

Ние сме българска компания, специализирана в производството на електрически велосипеди с търговските марки ELJOY и GALEX. Производствената ни база се намира в гр. Варна. Електрическите ни велосипеди могат да се видят, тестват и закупят от магазините ни във Варна и София, както и от нашият уеб сайт www.ebike.bg

Научи повечe


DRAG BICYCLES

Днес велосипеди DRAG са символ на качество, отговорност, страхотен дизайн и достъпност.

Към настоящия момент DRAG предлага изключително богата гама от над 60 модела велосипеди. Може да разгледате нашия каталог и моделите ни за шосе и писта, Cross Country, DH, Free Ride, градски и електрически велосипеди, детски велосипеди.

Научи повече


PEUGEOT  CYCLES

Да проектира стилни и висококачествени велосипеди.

Да създава свят, изпълнен с прекрасни емоции.

Да предлага мобилност от нов тип.

Тава е призванието на PEUGEOT CYCLES от 1882 г.

Научи повече

с

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

RAM BIKES

От боядисването на рамката и наплитането на спиците до сглобяването на компонентите и опаковането на велосипеда. Всяко ново колело, което излиза с марката RAM от ръцете на механика е вече поръчан и очакван от бъдещия си собственик – състезател или ентусиаст, който вижда в него точното въплъщение на това, което си е представял като перфектната машина за приключения.

Научи повече

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

ADIDAS BIKE GOGGLES

www.silhouette-bg.com представя водещата на световния пазар фирма ADIDAS,

с нови продукти предназначени за колоездачи.